"על טעם ועל ריח": קטלוניה נבחרה לאזור הגסטרונומי המוביל באירופה
משרד התיירות של מחוז קטלוניה קיים מפגש מיוחד לרגל זכיית קטלוניה בתואר היוקרתי. לאירוע הגיעו בכירי משרד התיירות של קטלוניה שסיפרו על פריחת ענף התיירות הגסטרונומית באזור כולו
קוסטה ברווה|42950158 - a panoramic view of the platja gran beach in tossa de mar
משרד התיירות של קטלוניה וקוסטה ברווה קיים מפגש מיוחד בנושא תיירות גסטרונומית ההופכת למבוקשת יותר ויותר ע"י קהל המטיילים הישראלי. האירוע עמד בסימן זכיית קטלוניה בתואר המכובד של "אזור גסטרונומי מוביל באירופה לשנת 2016". למפגש הגיעו בכירי לשכת התיירות של קטלוניה ובינהם: מרתה טקסידור, מנהלת ישראל במשרד התיירות של קטלוניה, אנה קואדרט מנהלת בלשכת התיירות קוסטה ברווה uהפירנאים של ג'ירונה, והשף Marc Descloux ממסעדת Dràulic in Roses הידועה מקוסטה ברווה, שהכין למשתתפים מגוון מטעמים קטלונים טיפוסיים. אזור קוסטה ברווה ידוע בזכות 245 החופים המרהיבים שבו והמפרצים שבו, הנופים מרהיבים, ומבחר הערים הייחודיות כמו קאדאקס, בגור, וטוסה דה מאר.גם הגסטרונומיה באזור קטלוניה לא טומנת ידה בצלחת ונחשבת לאחת הטובות בעולם, ובשנים האחרונות התפתחה תיירות קולינרית משגשגת לאיזור, הרבה בזכות מגוון נרחב של מסעדות ויקבים באזור. המסעדות הרבות באזור קטלוניה, בהן כאלו שהינן בעלות דירוג של מישלן דוגמאת זאת של האחים "דה לה רוקה" שזכתה בשנה שעברה בתואר "המסעדה הטובה בעולם". לצידן נמצאות גם מסעדות עממיות ירבות עם אוכל מסורתי לצד מאכלי רחוב טיפוסיים אותם ניתן למצוא בשווקים המקומיים הרבים. מרתה טקסידור, מנהלת ישראל בלשכת התיירות של קטלוניה: "לקטלוניה יש המון מה להציע לתייר הישראל גם בתחום הגסטרונומיה והתרבות, אצלנו ניתן למצוא חוויה קולינרית איכותית וטעימה ביותר במחירים משתלמים. אנו שמחים לראות שיותר ויותר ישראלים בוחרים לבקר בערים המדהימות, החופים הקסומים והטבע המרהיב כמו גם באים לגלות את המסעדות והיקבים המובילים".
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}