תל אביב 25°c
ניו יורק 19°c
לונדון 15°c
פריז 15°c
ברלין 18°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

פרסום ראשון: מנכ"לית איירתור מסיימת את תפקידה

שנה וחצי אחרי שנכנסה לתפקיד, קרן רז אוחנה, מנכ"לית איירתור, הודיעה לדירקטוריון החברה כי החליטה לסיים את תפקידה. אייל עירון, סמנכ"ל התפעול והרכש באיירתור, יחליף אותה כמנכ"ל זמני. מה כתבה רז-אוחנה לעובדים על החלטתה זו?

קרן רז אוחנה קרן רז אוחנה

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

מנכ"לית איירתור מסיימת את תפקידה.
בישיבת הדירקטוריון האחרונה של חברת איירתור, הודיעה קרן רז-אוחנה, על רצונה לסיים את תפקידה בחברה. בהודעתה ביקשה רז אוחנה, להודות לחברי הדירקטוריון ובראשם קובי קרני, על הבעת האמון ועל ההזדמנות שניתנה לה.
דירקטוריון החברה מינה את אייל עירון, סמנכ"ל התפעול והרכש כממלא מקומה, איש מקצוע ותיק ומוערך בענף. בדבריה לעובדים, כתבה רז אוחנה, כי היא מבקשת לצאת לדרך חדשה, והודתה להם על "עבודתם ומסירותם". עוד הוסיפה המנכ"לית שעוזבת, כי היא מלאת אמונה שבהובלתו של עירון, "תצליח איירתור לצמוח ולהתפתח גם בתקופה מאתגרת זו".
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: סוכני נסיעותמבזקיםקרן רז אוחנהאיירתור

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: