טאיזו_צלם אנטולי|||
חברת נספרסו מחפשת דרכים לרענן את הקיץ, והשיקה יחד עם שלושה שפים בולטים, יונתן רושפלד, יובל בן נריה ואוראל קמחי, טעימה מעוצבת ומיוחדת של קינוחים וקוקטיילים על בסיס קפה קר. כל אחד מהשפים נתן את הפרשנות שלו לקינוח וקוקטייל, שנוצרו במיוחד לפעילות וניתנו במתנה לסועדים שבאו מנספרסו. תומר הורוביץ, מנהל החטיבה העסקית של נספרסו ישראל: "אנחנו תמיד מחפשים אחר דרכים חדשות לייצר חוויות קולינריות מקוריות עם שותפינו העסקיים. לרגל ההשקה של הקפה הקר החלטנו לאתגר את שותפינו מטאיזו, ג'ונתן פוד קלאב, פופינה והתוצאות הפתיעו גם אותנו". השף יונתן רושפלד, הגיש במסעדת "ג'ונתן פוד קלאב", יוגורט ברביולי שקוף- כיפת יוגורט, בשילוב תערובת קפה ריסטרטו ועלה רביולי המכסה את כיפת היוגורט. לצידו קוקטייל קפה קר המשלב בין תערובת קפה ריסטרטו, בקרדי 8, קרם קוקוס, אננס, אמארו, קלואה, וביטרס. יובל בן נריה, הציג ב"טאיזו", בייקד אלסקה קפה, עוגת שוקולד אספרסו מקור טהור הודו ,קרם אספרסו, קרמבל שוקולד וגלידת קפה עטופים במרנג איטלקי שנחרך בעזרת וויסקי בוער לפני ההגשה. לצידו קוקטייל קפה קר על בסיס קפה מקור טהור הודו, בשילוב רמי מרטן, בנדיקטן, ג'ק דניאלס קינמון, אמארו נונינו, סירופ שקדים ושרי הרינג. וב"פופינה", מסעדת השף של אוראל קמחי, הוגש קינוח בשם "The Magic Ball", כשבעצם מדובר במוס קפה על ליבת וניל וקראנצ' שוקולד לבן. בתוך הכדור אספרסו מקור טהור ברזיל, פולי קקאו, חלב מרוכז וחמאת קקאו. לצד הכדור קוקטייל ראשן מרטיני עם שמנת, וודקה וליקר קפה, על בסיס קפה קר מתערובות קפה נספרסו מקור טהור ברזיל. בנספרסו מבטיחים לחשוף בקרוב את המיזם הבא בתחום הקולינריה והקפה. פופינה צלם:אנטולי פוד קלאב צלם:אנטולי
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}