קוקטייל לכבוד השף Sanjeev Kapoor
שגרירות הודו ומלונות דן ערכו קוקטייל לכבוד השף, שהגיע לישראל במסגרת "שבוע הקולינריה ההודית". במסגרת האירוע, השף חבר לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם בישלו ויצרו מנות הודיות אותנטיות אך כשרות
עמי פדרמן
שגרירות הודו בישראל ומלונות דן ערכו קוקטייל לכבוד Sanjeev Kapoor, אשר נבחר לשף ההודי הטוב ביותר על ידי ממשלת הודו והגיע לראשונה לישראל להשתתף ב-"שבוע הקולינריה ההודית". "שבוע הקולינריה ההודית" הינו יוזמה משותפת של שגרירות הודו בישראל ורשת מלונות דן, במסגרתו, השף Sanjeev Kapoor, חבר לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחד הם בישלו ויצרו מנות הודיות אותנטיות אך כשרות שהצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון. באירוע השתתפו צמרת שגרירות הודו בישראל, הנהלת רשת מלונות דן, אנשי עסקים ושפים ישראליים בכירים, ביניהם: מיקי פדרמן, יו"ר ובעל השליטה ברשת מלונות דן ורעייתו ליאורה, Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל ורעייתו ראדנה, עמי פדרמן, סגן יו"ר מלונות דן ומבעלי השליטה במלונות דן, רפי שדה, מנכ"ל מלונות דן, אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות, עמי אראל, יו"ר סלקום, ד"ר אנג'ו קומאר, סגנית שגריר הודו בישראל, מהרטה ברוך-רון, סגנית ראש עיריית תל-אביב יפו, נח גרינוולד, משנה למנכ"ל מלונות דן לענייני כספים, גידי פדרמן, מבעלי חברת מלונות דן, שפית רינה פושקרנה, רפי בארי, סמנכ"ל שיווק ומכירות של מלונות דן, דניאל פדרמן, אירית פדרמן, דן שילון ובת זוגו יפה סמואל, רונית פדרמן, חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות של מלונות דן, חיים שקדי, מנכ"ל מלון "המלך דוד" ירושלים, איתי אליעז, מנכ"ל מלון דן תל-אביב אבי לוי, מנכ"ל מלון דן פנורמה ת"א, ועוד. Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל הנכנס: "הגעתי לשגרירות הודו בישראל לפני חודשיים ואני מאוד נרגש להיות כאן. סנג'יב קאפור הוא אחד מהשפים הנודעים בעולם שלקח את האוכל ההודי לדרגה אחרת ומה שהוא יבשל כאן במהלך שבוע הקולינריה ההודית זאת דרגה אחרת של אוכל הודי ממה שהישראלים מכירים. כבר הספקתי לבקר בישראל בכמה מסעדות הודיות טובות ואני מקווה שאחרי השבוע הזה והביקור של השף קאפור נצליח להביא לישראל עוד אוכל הודי ולעורר את החשק אליו. כולי תקווה שדרך האוכל המדהים של השף סנג'יב קאפור אנו נוכל לחבר בין העם היהודי והעם ההודי." רפי שדה, מנכ"ל מלונות דן אמר באירוע: "לקראת סוף השנה נפתח את המלון שלנו בבנגלור בהודו, כך שכל הפרויקט הזה הוא חיבור טבעי עבורנו". השף Sanjeev Kapoor הנרגש אמר באירוע: "זה כבוד גדול עבורי להיות כאן. ביקרתי בהמון מקומות בעולם וכשהגיעה ההצעה לבוא לישראל לא ידעתי יותר מדי על המדינה וזאת הייתה הזדמנות עבורי ללמוד על ישראל והאוכל שלה. אני חייב להודות שמהרגע שהגעתי לכאן לפני שבוע אני מאוד נהנה מהמדינה, התרבות האנשים ובעיקר מהאוכל. ביקרתי בשוק הכרמל ובשוק מחנה יהודה ויש כאן תוצרת מדהימה שעושה חשק לבשל. אוכל הודי זה כמו רופא מודרני של ימינו, הרופא נותן לך 6 כדורים בצבעים שונים כך גם האוכל ההודי, הוא משלב בתוכו תבלינים וטעמים שונים בצבעים שונים בקערה אחת. בשבוע הקולינריה ההודית בישראל ניסיתי להציג מהו אוכל הודי. יש בו שכבות רבות, מפתיעות וחדשות וגם אחרי 10 ביסים אפשר לגלול טעמים חדשים." לשף Sanjeev Kapoor ערוץ טלוויזיה משלו FoodFood והוא נחשב לאחת הדמויות המוכרות ביותר בטלוויזיה ההודית. הוא ייצג את הודו בהתאחדות השפים העולמית והיה השגריר ההודי לקמפיין של האו"ם בנושא בישול נקי. לאורך השנים, השף Kapoor בישל ארוחות ממלכתיות לראש ממשלת הודו. לשף יש 5 מסעדות פופולריות בהודו וסניפים ברחבי העולם.
1.עמי פדרמן, פאבאן קאפור, שגריר הודו בישראל, השף סנג'יב קאפור ומיקי פדרמן, יו"ר ובעל השליטה ברשת מלונות דן. צילום:סיון פרג'
1. עמי פדרמן, פאבאן קאפור, שגריר הודו בישראל, השף סנג'יב קאפור ומיקי פדרמן, יו"ר ובעל השליטה ברשת מלונות דן. צילום:סיון פרג'
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}