שיתוף פעולה בניחוח קארי
רשת מלונות דן ושגרירות הודו בישראל הכריזו היום על "שבוע הקולינריה ההודית" בישראל
גידי פדרמן שני מימין. צילום: סיון פרג'
שגרירות הודו בישראל ורשת מלונות דן הכריזו היום על יוזמה משותפת: "שבוע הקולינריה ההודית" בישראל. לרגל כך, הגיע לביקור רשמי בארץ המאסטר שף של הודו, השף Sanjeev Kapoor. הנ"ל יחבור לדוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ויחדיו הם יבשלו וייצרו מנות הודיות אותנטיות אך כשרות שיצטרפו לתפריט של מסעדת La Regence במלון. הארוחות המיוחדות יוצעו במסעדה בין התאריכים: 17-19/5/16, החל מהשעה 19:00. בנוסף, דן גורמה תל אביב יציע סדנאות בישול מקצועיות עם השף ההודי ב-22/5 בשעות הבוקר ואחר הצהריים. באירוע היום לקחו חלק בכירים בשגרירות הודו בישראל ובראשם Pavan Kapoor, שגריר הודו בישראל וסגניתו ד"ר אנג'ו קומאר; והנהלת רשת מלונות דן בהם גידי פדרמן, מבעלי חברת מלונות דן, רפי בארי, סמנכ"ל שיווק ומכירות של הרשת, חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות מלונות דן, איתי אליעז, מנכ"ל מלון דן תל-אביב ואחרים. "כששמעתי על ההזדמנות לעשות פרויקט קולינרי עם השגרירות ההודית מיד חשבתי שזה רעיון נהדר. אני מקווה שהשפים במלונות דן ילמדו במהלך השבוע רבות על אוכל הודי ונוכל לגוון את התפריט שאורחינו יקבלו במלונות וייהנו מאוכל הודי", אמר באירוע רפי שדה, מנכ"ל מלונות דן.
רפי שדה פאבאן קאפור וסנג'יב קאפור. צילום: סיון פרג'
רפי שדה פאבאן קאפור וסנג'יב קאפור. צילום: סיון פרג'
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}