אא

שף חדש למלון שרתון תל אביב

השף בועז דרור ייכנס לתפקיד לאחר שכיהן בעבר כשף במלונות אלמא, רויאל ביץ' אילת והילטון מלכת שבא ועבד במלונות יוקרה ומסעדות ברחבי העולם, ביניהן מסעדת הארווי'ס בלונדון בעלת שני כוכבי מישלן

שף בועז דרור. צילום: שרתון שף בועז דרור. צילום: שרתון
מלון שרתון תל אביב הודיע על כניסתו של השף בועז דרור לתפקיד שף המלון. דרור למד בבית הספר לקולינריה "כריסטינה ברג" בשטוקהולם ועבד במלונות יוקרה ומסעדות ברחבי העולם, ביניהן מסעדת ל'אטלייר של שף ג'ואל רובושון בפריז ומסעדת הארווי'ס בעלת שני כוכבי מישלן של שף מרקו פייר וויט בלונדון. בתפקידיו הקודמים כיהן כשף במלונות אלמא שבזכרון יעקב, רויאל ביץ' אילת והילטון מלכת שבא. בועז דרור, 55, נשוי + 3, דובר עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית וערבית. מטרתו היא לספק לסועדים חוויה סעודה כשרה מודרנית עם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: