קבוצת אירופלוט הטיסה יותר מ-22 מיליון נוסעים בשבעה חודשים
קבוצת התעופה הרוסית ממשיכה להגדיל בהתמדה את היקף פעילותה, ורשמה גידול של 13.3% במספר הנוסעים לעומת אשתקד. בחודש יולי הטיסה 4.2 מיליון נוסעים, ואילו הישגיה בקווים לישראל מרשימים ביותר
| קבוצת התעופה הרוסית, ובראשה חברת אירופלוט, הטיסה במחצית הראשונה של השנה 22.1 מיליון נוסעים, גידול של 13.3% לעומת אשתקד, כשחברת אירופלוט עצמה גם היא הגדילה משמעותית את נפח הפעילות בכמעט 10% והטיסה 14.6 מיליון נוסעים בשבעת החודשים הראשונים של 2015.
בחודש יולי הטיסה קבוצת התעופה 4.2 מיליון נוסעים, ומתוך זה חברת אירופלוט הטיסה 2.6 מיליון נוסעים, גידול של 12.3% לעומת אשתקד.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
ראוי לציין כי בקווים בין רוסיה לישראל הטיסה חברת אירופלוט בחודש יולי 44,000 נוסעים, גידול מרשים של יותר מ-37% לעומת יולי 2014.
בטיסות הפנים ברחבי רוסיה, רשמה קבוצת התעופה נסיקה יוצאת דופן של כ- 33% בחודש יולי, וזאת בעיקר בזכות התפתחות תיירות הפנים במדינה, ואילו בטיסות הבינלאומיות של הקבוצה נרשמה ירידה של יותר מ-10%, בעיקר עקב התאמת קיבולות והפניית מטוסים לצורכי טיסות הפנים. חברת אירופלוט עצמה רשמה גידול של 10.8% בטיסות הבינלאומיות בחודש יולי, בזכות צמצום התחרות מצד חברות זרות, שהקטינו תדירויות בקווים לרוסיה, ובזכות גידול בטיסות הקישור הבינלאומיות בנמל התעופה שרמטייבו במוסקבה.





