תל אביב 25°c
ניו יורק 19°c
לונדון 15°c
פריז 15°c
ברלין 18°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

פינאייר קולטת מטוס חדש מדגם איירבוס A330-300

המטוס רחב הגוף, חסכן בדלק וידידותי לסביבה, ישמש את החברה בטיסות לטווחים בינוניים וארוכים. בצי של פינאייר 35 מטוסים מתוצרת איירבוס, והיא מבין החברות הראשונות שהזמינו את המטוס מדגם A350.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

פינאייר, חברת התעופה של פינלנד, קלטה מטוס חדש מדגם איירבוס A330-300, ובכך יגיע צי המטוסים מדגם איירבוס של החברה ל- 35 כלי טיס. המטוס יחזק את מערך הטיסות של החברה לטווחים בינוניים וארוכים ויטיס 271 נוסעים בשתי מחלקות, 229 במחלקת תיירים ו- 42 במחלקת עסקים.

נשיא פינאייר, יוקה היינונן, אמר כי בכך הצטיידה פינאייר במטוס רחב הגוף, שהוא אחד המטוסים הצעירים ביותר באירופה ומטוס הנוסעים הידידותי ביותר הקיים כיום מבחינת שמירת הסביבה. דגם זה צבר בעולם התעופה 11 מיליון שעות טיסה והוכיח כושר מבצעי והוצאות תיפעול מהנמוכות ביותר בתעשיה. פינאייר מעריכה שתצרוכת הדלק של המטוס תהיה נמוכה ב- 20% מזו של המטוסים הקודמים.

חברת התעופה הפינית, שמיוצגת בישראל ע"י PEACE AIR AND AVIATION, היא גם אחת מהחברות הראשונות בעולם שהזמינה את המטוס מדגם A350. עד כה הוזמנו 11 מטוסים מדגם זה, כאשר הראשונים יימסרו בשנת 2014.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: