80% תפוסה לטיסת הבכורה של קוריאן אייר מישראל
החברה מחדשת הערב את טיסותיה לישראל וממנה. בטיסה שיוצאת הלילה ב-23:50 מישראל לסיאול יש ביקוש רב. נשיא החברה מגיע הערב לישראל לחגיגה.
Shutterstock חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
חברת התעופה קוריאן אייר מחדשת הערב לאחר עשר שנים את טיסותיה לישראל. מטוס הבואינג 747-400 של החברה צפוי לנחות בשדה התעופה לוד בשעה 22:15. על המטוס צפויים להגיע, נשיא החברה, לי גונ'ג הי, סגן נשיא החברה למזרח התיכון, י.ס. פארק. מי שעוד יגיע לטקס זהו המנהל האזורי של החברה, קים צונג היל, שעובר להתגורר בישראל.
על כל ההכנות מנצח, סימי זיידנמן שמייצג את החברה בשראל. זיינדמן אמר היום ל'פספורט ניוז': "קוריאן אייר מוכרת לסוכני הנסיעות. טורבו ותעופה, נציגת החברה בארץ, היא בעיני הסוכנים המזרח הרחוק". במטוס שימריא חזרה לסיאול בשעה 23:50 יש תפוסה מכובדת בשביל טיסת הבכורה. 80% מבין 286 המקומות נמכרו.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}





