תל אביב 25°c
ניו יורק 19°c
לונדון 15°c
פריז 15°c
ברלין 18°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

נתב"ג: עלייה של 5.47% בתנועת הנוסעים הבינלאומית בחודש מאי

זאת עפ"י נתוני רשות שדות התעופה לעומת התקופה המקבילה אשתקד. אל על עלתה ב-7.6%, דלתא עלתה ב-25%, קונטיננטל ירדה ב-5%, החברה הצ'כית ירדה ב-32%, קוריאן אייר ירדה ב-15%. מבחינת היעדים עלייה של 6% לארה"ב.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חודש מאי היה טוב לרוב חברות התעופה, כאשר לפי נתוני רשות שדות התעופה, נרשמה עלייה של 5.47% בתנועת הנוסעים הבינלאומיים, בטיסות פנים ארציות נרשמה עלייה של 14% זאת לעומת התקופה המקבילה אשתקד.

מבין חברות התעופה, אל על רשמה עלייה של 7.68% בתנועת הנוסעים, ארקיע רשמה עלייה של 1.68%. מי שהתאוששה היא טורקיש איירליינס שרשמה ירידה רק של 2% כאשר הישראלים נוסעים איתה כטיסת מעבר.
קונטיננטל ירדה ב-5% לעומתה דלתא שעלתה ב-25%. אליטליה עלתה ב-3.5%, סוייס ירדה ב-1.3%, לופטהנזה רשמה ירידה קלה של 0.77%. בריטיש איירוייס עלתה יפה ב-20%, ישראייר ירדה ב-8.5%, ק.ל.מ עלתה ב-49%. החברה הצ'כית, צ'ך איירליינס ירדה ב-32%. רויאל ג'ורדניאן עלתה ב-3%, סייפרוייס איירוייס עלתה ב-15%, אייר קנדה עלתה ב-28%.

מבחינת יעדים, ארה"ב מובילה עם 135,341 נוסעים ועלייה של 6.5%, גרמניה שנייה עם 81,843 נוסעים וירידה של 1.69%. לטורקיה יצאו 51,235 נוסעים - ירידה של 29% ואנגליה עלתה ב-10% עם 70,947 נוסעים.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: