תל אביב 28°c
ניו יורק 26°c
לונדון 18°c
פריז 21°c
ברלין 14°c
אתונה 29°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

עיצוב ומיתוג חדש של ברית התעופה TUI

TUI הכוללת בין השאר את חברות התעופה: תומפסון איירוויס, TUIfly ,Nordic ,Arkefly ,Jetairfly, מעצבת וממתגת מחדש את צי המטוסים, את עיצוב הפנים של המטוסים ומדי צוותי הטיסה.

Shutterstock Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

ברית התעופה TUI הכוללת בין השאר את חברות התעופה: תומפסון איירוויס, TUIfly Nordic, Arkefly, Jetairfly , מעצבת וממתגת מחדש את צי המטוסים, את עיצוב הפנים של המטוסים ומדי צוותי הטיסה.

לעיצוב החדש יש תבנית דינמית בסגנון גלי בצבע כחול כהה. ההחלטה למתג מחדש את מטוסי החברה, באה בעקבות תהפוכות רבות שהיו בחברה ב-10 שנים האחרונות והפיכתה לחברה דינמית יותר ועל מנת ליצור בידול משמעותי יותר מול חברות התעופה אחרות.

השלוחה הישראלית של חברת TUI נמצאת בבעלות משותפת של איש העסקים מוני בר וחברת "TUI" ולאחרונה רכשה 13 מטוסים חדשים מדגם בואינג 787, מטוסים שחוסכים בכ-20% בצריכת הדלק ובכך הופכת החברה לחסכונית יותר, מזהמת פחות וידידותית יותר לסביבה.

המטוס החדש שקט יותר בהמראות ובנחיתות. בנוסף, המטוס בעל יכולת טיסה ליעדים ארוכים יותר, ללא צורך בעצירות.
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: