אליטליה ואתיחאד בחסות משותפת לאקספו 2015
אליטליה ואתיחאד הציגו שני מטוסים, הנושאים את סמל האקספו מילאנו 2015, כחלק מציון החסות המשותפת שהן נותנות לאירוע, שיתקיים במילאנו החל מה -1 במאי ועד ה- 31 באוקטובר 2015. גם ישראל צפויה להציג ביריד
| אליטליה, המוביל הלאומי של איטליה, ואתיחאד, חברת התעופה הלאומית של איחוד האמירויות, הציגו שני מטוסים, הנושאים את סמל האקספו מילאנו 2015, כחלק מציון החסות המשותפת שהן נותנות לאירוע עולמי זה .
אקספו 2015 יתקיים במילאנו החל מה -1 במאי ועד ה- 31 באוקטובר 2015, וצפויים להגיע כ- 20 מיליון מבקרים לאירוע, מתוכם יותר משליש צפויים להגיע למילאנו בטיסות.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
גם ישראל צפויה לקחת חלק באירוע והביתן הישראלי יציג את אופיה המיוחד של מדינת ישראל והישיגיה הטכנולוגיים, בדגש על תחום החקלאות המתקדמת. נושא התערוכה יהיה ייצור מזון וקיימות.
מטוס אליטליה מסוג איירבאס A330-200, הנושא את סמל האקספו מילאנו 2015. צילום: יח"צ
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}






