SWISS מארחת במטוסיה את קנטון באזל
החברה תגיש מעדנים קולינריים מקנטון באזל, שבצפון שוויץ, ללקוחות הפרימיום שלה, במסגרתו של המיזם “SWISS-Taste of Switzerland”, המתמקד במזון המוגש בטיסות, בחרה חברת התעופה לשתף פעולה עם השפים ממסעדת "שליסל" שבעיירה אוברוויל
|
נוסעי המחלקה הראשונה ומחלקת העסקים בטיסות ארוכות הטווח של SWISS, הממריאות משוויץ, ייהנו החל מחודש מארס ועד חודש יוני 2016 מהיצירות הקולינריות של השפים פליקס זוטר וזנדרה מארוג-זוטר ממסעדת "שליסל", הממוקמת באוברוויל, שבקנטון באזל. הסועדים במסעדת "שליסל" לא מקבלים תפריט, אלא נהנים מארוחה משובחת בת ארבע מנות המתחלפת מדי שבועיים-שלושה. מתכונת זו, שאותה אימצה המסעדה כבר בשנת 2000, הוכחה כמוצלחת והניבה למסעדה כוכב מישלן ראשון ו-17 נקודות במדריך המסעדות "גו-מיו".
kanton2b
נוסעי המחלקה הראשונה של -SWISS ייהנו בטיסתם ממגוון מעדנים, בהם אננס ושרימפס סקאמפי במרינדה, ראגו עוף ברוטב על בסיס שנאפס, פטריות מורל טריות וירקות אביביים או נתחי דג סול קלועים עם ציר עגל וריזוטו אספרגוס. בעבור הנוסעים במחלקת העסקים של SWISS הגה פליקס זוטר מבחר מנות משובחות בטעמן, כדוגמת דגי פורל וצ'אר מעושנים ברוטב דבש פרחי לבנדר מאוברוויל ובתוספת סלט בורגול, מנה עיקרית של מותנית בקר בציר פטריות מורל בתוספת מחית תפוחי אדמה וזעפרן, דג ג'ון דורי צלוי ברוטב שמנת ועגבניות וטארטלט ירקות ים-תיכוניים עם גבינת פטה. לקינוח יוגש קראמבל תותים עם Basler Läckerli (עוגיות מתובלות שמקורן בבאזל).
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}