אייר אירופה משדרגת את התפריטים בטיסה
התפריטים החדשים מבוססים על מרכיבים תזונתיים בריאים שהורכבו על ידי השף הספרדי אנטוניו פרננדס ויוגשו ללקוחות מחלקת העסקים בטיסות הטרנס אטלנטיות
מנה מוגשת במחלקת עסקים של אייר אירופה
חברת התעופה אייר אירופה משדרגת את חווית הטיסה ללקוחות מחלקת העסקים בטיסות הטרנס אטלנטיות, והחל מחודש אפריל ייהנו הנוסעים מתפריט עשיר המובסס על יותר מרכיבים טבעיים ובריאים. התפריטים החדשים הורכבו על ידי השף הספרדי אנטוניו פרננדס שמסר כי " אייר אירופה הינה החלוצה בחברות התעופה המגישה לנוסעים אוכל בטכניקת בישול בריאות, כולל מנות בשריות, דגים, ירקות ופירות טריים אורגנים. הורדנו מהמנות העיקריות את הרטבים שהיו משולבים בתוך המנה וכעת הם מוגשים בצד כדי שהנוסע יחליט לשלבם לפי טעמו האישי". בנוסף האוכל מוגש במגשים ידידותיים לסביבה העשויים מחומרים ממוחזרים בעיצוב חדש הנותן לנוסע חוויה קולינרית מהנה. אייר אירופה מיוצגת בישראל על ידי טל תעופה.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}