3 חברות תעופה מתמודדות על פרס החדשנות בתחום התפריטים
חברות התעופה האירופאיות, אייר אירופה, ק.ל.מ ובריסל איירליינס העפילו לגמר בתחרות פרסי Hospitality On board בקטגוריית חדשנות בתחום התפריטים לשנת 2017, עבור תפריט מקורי ובריא המלווה בהגשה פשוטה ונוחה. התחרות התמקדה בעבור התפריט המוגש לנוסעים בנתיבים האירופיים של החברות
אייר אירופה עלתה לגמר בתחרות פרסי Hospitality Onboard בקטגוריית המזון המוגש לנוסעים. צילום: יח"צ
חברות התעופה אייר אירופה, KLM ובריסל איירליינס, הגיעו לשלב הגמר של הפרס On board Hospitality בקטגוריה של חדשנות בתחום התפריטים לשנת 2017, עבור התפריט המוגש לנוסעים בנתיבים האירופיים של החברה. למנה של אייר אירופה קונספט של פיקניק, המורכב מרכיבים אורגניים, אקולוגים בריאותיים, המאפשרים אכילה נוחה, כמעט ללא צורך בשימוש בסכין, על מגש בעיצוב פונקציונלי מחומרים למיחזור. התפריט כולל, בין השאר, מיצי פירות וירקות בכבישה קרה, 100% טבעיים, ללא תוספים או חומרים משמרים וכן תפריט מיוחד לילדים. סנדרה לניס, מנהלת שירות לנוסע של אייר אירופה מסרה: "אנו נרגשים להגיע לגמר בתחרות, זו הכרה בעבודה הקשה שלנו והמאמץ הגדול שעשינו וממשיכים לעשות כדי לשפר את השירותים שלנו בטיסה. שביעות רצון הלקוח הוא בראש סדר העדיפויות שלנו ואנו רוצים שכל הנוסעים שלנו יידעו שבאייר אירופה כל פרט קובע".
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}