תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

אל על השיקה תפריט חדש לנוסעי מחלקת העסקים

אל על הציגה היום את תפריט הארוחות הבשריות החדשות במחלקת העסקים המוגשות בטיסות היוצאות מישראל, תחת הקונספט "טעמים מהעולם", לצד תפריט חדש של יינות ישראליים. התפריט שעל ניצוחו הופקד השף שגב משה, משלב סגנונות שונים של מטבחים מכל העולם, שיתחלפו במהלך השנה

אל על משיקה תפריט חדש|שגב משה אל על משיקה תפריט חדש|שגב משה
חברת התעופה אל על השיקה היום (ראשון) תפריט חדש לנוסעי מחלקת העסקים. לדברי החברה, התפריט החדש הוא שינוי קונספט של הארוחה המוגשת במחלקות היוקרה באל על, מארוחות איכותיות אך חוזרות על עצמן, לארוחות ייחודיות לאזורים מסוימים בעולם, כאשר מדי מספר חודשים התפריט יוחלף כדי לגוון לנוסעים הטסים תכופות את האוכל המוגש להם במהלך הטיסות. המדינה הראשונה שהתפריט העסקי החדש מוקדש לה היא איטליה, כשבהשראת המטבח הפופולרי שלה מוגשים לנוסעים מנות קרפצ'יו, טורטליני עם עוף, דג עם פסטה וקנלוני עם תרד. "הכשרות היא אתגר גדול, אבל לא פחדנו ממנו והתוצאה מדברת בעד עצמה", אמר השף שגב משה שאחראי על הארוחות באל על. "זה שאנחנו בתוך מטוס לא אומר שצריך לאכול אוכל מחומרי גלם פחותים. אנחנו משתמשים בחומרי הגלם הטובים ביותר, ואני מודה שלקחתי מהמטוס כמה רעיונות למסעדה שלי", הוסיף השף.
שגב משה, מנכ״ל אל על דוד מימון, יאיר היידו, ויהודית גרסריו, סמנכ"לית השירות והלקוחות של אל על צילום: סיון פרג׳שגב משה, מנכ״ל אל על דוד מימון, יאיר היידו, ויהודית גרסריו, סמנכ"לית השירות והלקוחות של אל על צילום: סיון פרג׳
שגב משה, מנכ״ל אל על דוד מימון, יאיר היידו, ויהודית גרסריו, סמנכ"לית השירות והלקוחות של אל על צילום: סיון פרג׳ מנכ"ל אל על, דוד מימון, אמר: "הנוסעים במחלקות היוקרה הם נוסעים שטסים בתדירות גבוהה. נוסע שטס כל בוקר יום ראשון ללונדון מקבל ארוחה טובה מאוד, אבל אנחנו לא רוצים שהיא תחזור על עצמה. לכן החלטנו מדי מספר חודשים להקדיש תפריט לאזור מסוים בעולם, ולהחליף אותו מעת לעת". כאמור התפריט היום מוקדש לאיטליה, ובהמשך ייבנו מנות ברוח המזרח הרחוק, יוון, צרפת, צפון אפריקה ואזורים אחרים בעולם. לצד השקת התפריט החדש, באל על השיקו גם תפריט יינות חדש, תוך שמירה על המסורת להגיש רק יינות תוצרת ישראל במטוסי החברה. חברת אל על מפעילה מחלקת עסקים בכל קוויה, כולל בטיסות קצרות יחסית לאירופה (הטיסות של UP וסאן דור מופעלות במטוסים נפרדים מהמטוסים של חברת האם).
פסטה בהשראת המטבח האיטלקי. צילום: אסף אמברםפסטה בהשראת המטבח האיטלקי. צילום: אסף אמברם
פסטה בהשראת המטבח האיטלקי. צילום: אסף אמברם

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: