תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

עם נוף למרינה: כמה עולה ארוחת בוקר במלון ריץ קרלטון הרצליה?

בקו ראשון לים ולמרינה של הרצליה, ניצב ריץ קרלטון, המלון הראשון של רשת מריוט בישראל. הבולסת החוקרת של פספורטניוז הגיעה לדגום את ארוחת הבוקר בניצוחו של השף ניקי רזבוזוב, שהוא במקרה גם אח של שר התיירות, יואל רזבוזוב. אלה הממצאים

בופה ארוחת בוקר במלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אפיק גבאי בופה ארוחת בוקר במלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אפיק גבאי
אומרים עליה שהיא מסעדת השף הכשרה הטובה בעולם. ועם טייטל מחייב שכזה, הבולסת החוקרת של פספורטניוז שינסה את בלוטות הטעם והגיעה לבחון הכצעקתה? אז אם אתם לא מכירים, נעים להכיר: "הרברט סמואל" – מסעדת שף כשרה הממוקמת במלון היוקרה ריץ קרלטון בהרצליה פיתוח, המלון הראשון בישראל של רשת המלונות הבינלאומית Marriott. כבר בכניסה, המסעדה מקבלת דוז פואה הודות לנוף אליו היא משקיפה בקו ראשון: מרינה עם הרבה תרנים של יאכטות וים באופק. מה הבנאדם צריך יותר מזה? אוכל טוב, כמובן.

ב"הרברט סמואל", הצמודה ללובי של המלון, מוגשות שתי ארוחות: ארוחת בוקר וארוחת ערב. שתיהן הפתוחות גם לקהל הרחב ולא רק לאורחי המלון. אנחנו הגענו לדגום הפעם את ארוחת הבוקר. את ארוחת הערב נסקר עבורכם בכתבה נפרדת בהמשך. כל אבות המזון הקלאסיים לצד פחות קלאסיים. בופה ארוחת הבוקר במלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: אפיק גבאי שני סוגי שקשוקות ועמדה להכנת סוגי ביצים. צילום: ספיר פרץ חלל המסעדה אינו גדול, וכך גם המגוון של ארוחת הבוקר. ביחס למגוון המטורף שהתרגלנו לראות, למשל בארוחות הבוקר המוגשות במלונות הכל כלול באילת, כאן העלילה מתכנסת להרבה פחות אבל באיכות. ארוחת הבוקר מוגשת בריץ בסגנון בופה הכולל את כל אבות המזון הנפוצים בארוחת בוקר ישראלית, קלאסיים לצד פחות קלאסיים. בין היתר, מבחר גבינות של מחלבות בוטיק, מגוון יוגורטים לצד דגים נאים מעושנים וכבושים, שקשוקה אדומה ושקשוקה ירוקה, קישים, סלטים מסוגים שונים, ירקות טריים בתצורת נטורל ללא תיבול, פירות טריים לצד פירות יבשים, מאפים ולחמים עם ובלי דגנים הנאפים כל בוקר, חלת דבש מטפטפת, עמדת שף להכנת סוגי ביצים, מגוון קינוחים מתוקים, דגני בוקר ועמדת מיצים טריים בסגנון Grab&Go. בקיצור, כל מה שלא מדכא ת'נשמה ות'קיבה. בורקס פינוקים גרסת ריץ קרלטון הרצליה. צילום: ספיר פרץ
שף מלון ריץ קרלטון הרצליהשף מלון ריץ קרלטון הרצליה
ניקי רזבוזוב, שף מלון ריץ קרלטון הרצליה ואח של שר התיירות, יואל רזבוזוב. צילום: ספיר פרץ מוצאים דמיון? שר התיירות, יואל רזבוזוב. צילום: חן גלילי האוכל - עליו מנצח שף המלון ניקי רזבוזוב, שהוא במקרה גם אח של שר התיירות, יואל רזבוזוב - טעים ואסתטי והנוף המרגיע עם כל החו"לניקים (שומעים אנגלית בכל פינה במלון הנהנה מתפוסה מלאה בעיקר של תיירים/אנשי עסקים מארה"ב), מקנים למסעדה תחושה של אי שם, הרחק מהלבנט. אפשר חשבון? 145 שקל למבוגר ו-70 שקל לילד. הרצליה. שעות הגשת ארוחת בוקר: ימים ראשון-שישי 06:30-10:30 וביום שבת 7:00-11:30. יש להזמין מקום לארוחת הבוקר. כתובת: השונית 4, הרצליה פיתוח. הנוף הנשקף ממסעדת הרברט סמואל במלון ריץ קרלטון הרצליה. צילום: ספיר פרץ

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מבזקיםריץ קרלטוןפספורט קולינרי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: