בריסל איירליינס- גורמה במחלקת עסקים
בחברה משתפים פעולה עם שפים עטורי כוכבי מישלן להכנת תפריט נוסעי מחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח, כאשר בכל 6 חודשים מתחלף השף
ארוחת שף. צילום: יח"צ
בטיסות בריסל אירליינס הבין יבשתיות לארה"ב, קנדה ואפריקה מתחלף כל 6 חודשים התפריט, עליו אחראי בכל פעם שף מישלן אחר המגיע מאזור שונה בבלגיה. החל מראשית יוני יתקיים שיתוף הפעולה עם השף דמיטרי מאריט, מהמסעדה הבלגית 'לה מייזון מאריט'- כשהמטרה היא להגיש לנוסעים תפריט המביא לידי ביטוי את יכולות המסעדה שלו בגובה 30 אלף רגל. מהחברה נמסר כי מאריט פיתח 6 תפריטים שונים ואף בחר בירות ממבשלת Belgo Sapines להגשה בצד המנות.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}