תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

אל על מציגה: ״פוד-טק״ באוויר

אל על וחברת הפודטק הישראלית Redefine Meat שיתפו פעולה בטיסה מיוחדת והתוצאה: מנות ״בשר-חדש״ המבוססות על טכנולוגיה ייחודית, שולבו בתפריט הטיסה לקידום מהלך נוסף של חדשנות קולינרית בטיסות החברה. סמנכ״ל השירות באל על: "יריית הפתיחה״

אל על וRedefine Meat משתפות פעולה: צילום: רז רוסקו אל על וRedefine Meat משתפות פעולה: צילום: רז רוסקו
פוד-טק באוויר: אל על מקדמת הטמעת טכנולוגיות מתקדמות במוצרי החברה, כולל בגזרה הקולינרית שתבוא לידי ביטוי בשיתופי פעולה עם חברות פודטק ישראליות על מנת לחשוף את החדשנות הישראלית מסביב לעולם כמו גם לחשוף את הנוסעים למוצרים חדשניים. את התוכנית האסטרטגית השיקו בשבוע שעבר בטיסת אל על מיוחדת ללונדון עם חברת הפודטק הישראלית רידיפיין מיט Redefine Meat במסגרתה הוגשו מנות ״בשר חדש״ המבוססות על טכנולוגיה ייחודית בניצוחו של השף שחף שבתאי (השף המייעץ לאל על). באל על מציינים כי המנות קיבלו תגובות נלהבות מהנוסעים שבירכו על שיתוף הפעולה בין חברת התעופה לחברת הפודטק. חברת הפוד-טק הישראלית, רידיפיין מיט (Redefine Meat), חוללה מהפכה עת השיקה את נתחי פלאנק בשר-חדש המבוססים על רכיבים מן מהצומח בלבד וסדרת מוצרי 'בשר-חדש' טחון הכוללת המבורגר פרימיום, קבב 'טלה', נקניקיה, בשר טחון. מוצרי רידיפיין מיט פותחו באמצעות מגוון טכנולוגיות מתקדמות וחדשניות המוגנות ב-10 פטנטים בהן גם הדפסה תלת ממדית ליצירת מרקם, טעם והתנהגות בישול הזהה לבשר מן החי. החברה מגישה בלמעלה מ-300 מסעדות בעולם וכעת, מבקשת להביא את החדשנות הקולינרית שלה לתפריטי אל על. לרגל הטיסה החגיגית, השף שבתאי יצר תפריט עשיר המבוסס על מנות רידיפיין מיט עם טעמים ישראליים ואסייאתיים ובהן קציצות קבב רידיפיין שוק הכרמל, עשויות מבשר-חדש, מג׳אדרה עדשים, בצל ירוק ונענע ליים, רידיפיין סינייה אפויה בטאבון, על מצע של רוטב בצלים, שכבה של כרובית וטחינה מעל, עם כוסברה קצוצה, זעתר וצנובר וקבב רידיפיין טורקי, בגריל עם שקדים, מתובל בפלפל צ׳ומה וראס אל חנות, מוגש עם פסטה ביתית ברוטב פטריות ותרד. מנות ה*בשר-חדש קיבלו תגובות נלהבות מהנוסעים שבירכו על שיתוף הפעולה בין חברת התעופה לחברת הפודטק. לדברי אורן כהן בוטנסקי, סמנכ"ל לקוחות ושירות אל על: "הטיסה מהווה את יריית הפתיחה של תוכנית החברה לחבור לחברות פודטק ישראליות על מנת לחשוף מסביב לעולם את הפיתוחים הטכנולוגיים בעלי הערך המוסף עבור הצרכן. בימים אלה אנו בוחנים שיתוף פעולה במסגרתו ישלבו בתפריט הטיסות באופן קבוע מנות רידיפיין. כמו כן, אנו מתכננים עוד מגוון שיתופי פעולה עם חברות פודטק שהקהל ייחשף אליו הן בטיסה והן בטרקלינים שלנו מסביב לעולם אם במסגרת פעילויות נקודתיות ואם במסגרת שיתופי פעולה ארוכי טווח". אשחר בן שטרית מייסד ומנכ"ל רידיפיין מיט: "המהלך שלנו עם אל על מרגש ומבורך ומביא את המהפכה של רידיפיין מיט לאופקים חדשים ומאפשר לקהל מגוון ליהנות מבשר חדש טעים וטוב לסביבה גם בטיסות". חדשנות קולינרית, אל על. צילום: רז רוסקו

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופהמבזקיםאל על

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: