מה עושים ברי האירועים כשאין אירועים?
זה לא כל כך נעים לראות גן סגור, בטח אם הוא גן אירועים ובטח ובטח אם אתה בעל בר / קייטרינג וכיוצא בזה. אז מה עושים היום ברי האירועים, מי הצליח להתגמש ולהתחדש? ותכל'ס - מה אנחנו מקבלים?

שוק המסעדנות בתקופת הקורונה חטף מכה קשה אך יחד עם זאת, נחשף לעולם חדש של home made. השפים הגדולים בארץ, הברים המצליחים ביותר ועוסקים רבים במלאכת הfood & beverage הבינו שעל הבית ועל הגינה שלהם בין אם כפרית ובין אם עירונית, לעשות הסבה למטבח החדש. הרופ-טופ של אוריאל אשרוב בחולון הוא אחד המטבחים החדשים החמים ביותר. את אוריאל פגשתי במקרה במכירה, איך אם לא, ביתית של אופנה, יין ומוצרי בוטיק שכאלו. באופן שהיווה דימוי גס ואירוני למציאות הנוכחית, מיקם אוריאל את עמדתו בדיוק בין המרפסת הגדולה המשקיפה על הגפנים הגדלים ליד הבריכה לבין המטבח הביתי הנראה מאחוריו. תקופת מעבר. צילום: אורן סונגו לאחר שטעמתי הכל מהכל בלי לפספס אף מוצר, מהממרחים הייחודיים שייצר מגידוליו ועד הקוקטיילים המעולים שרכח גם כן בגינתו, התאהבתי! הקסם שנולד מתוך תקופה שהשפיעה על ענף המסעדנות באופן דרמתי וגם על השף שהיה אמור לפתוח מסעדה בתל אביב, פשוט מעורר השראה. השף הצעיר יחסית, אשורוב, ניצל את ההזדמנות לשינוי עד הסוף והקים מסעדת פופ-אפ street style בדירתו בחולון, מוכר מוצרים היישר מגינתו וגולת הכותרת שלשמה התכנסנו - הקוקטיילים! אל תחפשו תפריט או טעם מוכר וחוזר. תפריט הקוקטיילים של אוריאל משתנה לפי טיב הגידולים בגינה. אני מקווה בשביל כולנו שהמלפפון, הכוסברה, הליים והזעתר יישארו בשיאם עד הפעם הבאה שנזמין לנו קוקטייל שישכיח מאיתנו את הסגר, כי ללא ספק הקוקטייל הירוק המבוסס על ג’ין הוא אחד מהמפתיעים ביותר! ועוד המלצה קטנה כי זה פשוט נדרש לכבוד השנה החדשה - הקוקטייל האדום המבוסס על וודקה, מיץ רימונים וגרניום.