כשר ולעניין: כמה עולה ארוחת ערב במסעדת השף הכשרה של מלון רויאל ביץ' ת"א?
עם רדת החשכה, החוקרת הבולסת של פספורטניוז יצאה לשנס את בלוטות הטעם במסעדת השף הכשרה West Side במלון רויאל ביץ' ת"א של ישרוטל, מתוך תקווה שחלפו להם הימים בהם אוכל כשר היה שם גנרי לאוכל דל ותפל והתקווה, גבירותיי ורבותיי, התממשה ביג טיים גם בגזרת קינוחי הפרווה
עמרי כהן, שף מסעדת west side מלון רויאל ביץ' תל אביב. צילום: אנטולי מיכאלוב
אוכל כשר וקינוחי פרווה לא עלינו, מעוררים פלצות אצל כל אוכל טרפה באשר הוא. במסעדת השף הכשרה West Side שבמלון רויאל ביץ' תל אביב, הפלצות התאיידו מיד עם הביס הראשון. התפריט, מאחוריו עומד שף המסעדה, עומרי כהן, משאיר אבק לימים בהם צמד המילים אוכל כשר היה חלופה לאוכל דל ומשעמם, גם בגזרת קינוחי הפרווה. ולא רק זה. השף כהן הצליח לקחת מנות עממיות כמו סנדוויץ' טוניסאי ולהעניק להן את הטוויסט המצופה ממסעדת גורמה. איך הוא עושה את זה? במקרה של הסנדוויץ' הטוניסאי הפופולרי, או בשמו האמיתי פריקסה, את הלחמנייה המטוגנת הוא החליף ב-בריוש נימוח ואת הביצה הקשה ב-קרם חלמונים אדיר בליווי טונה אורטיז, לימון כבוש, גספצ'יו וסלט ירקות (56 שקלים למנה). ללא ספק, אחת המנות שכדאי להזמין במסעדה. מה עוד תמצאו בתפריט של West Side? בין המנות הראשונות המנצחות, קרודו אנטיאס – מנה מלאת טעם של דג נא עם פינגר ליים, ירקות חורף, שמן זית, זרעי עגבנייה ושקדים לבנים (72 שקל למנה). אם חשקה נפשכם בסלט כמנת פתיחה קלילה שמשאירה מקום לעיקרית, לכו על ירוקל'ה – סלט פומלה, סלקים, פיצוחים קלויים בכמון ודבש עם טאץ' של רוטב ויניגרט הדרים (64 שקל למנה). בערבים עכשיו קר, אז כדאי להתחמם עם מרק פטריות שיטאקי, ארטישוק ירושלמי וברווז (68 שקל למנה).
מסעדת west side מלון רויאל ביץ' תל אביב
סנדוויץ' טוניסאי עם טוויסט גורמה. צילום: אנטולי מיכאלוב ירוקל'ה – סלט פומלה, סלקים, פיצוחים קלויים בכמון ודבש עם טאץ' של רוטב ויניגרט הדרים. צילום: אנטולי מיכאלוב עמרי כהן, שף מסעדת west side מלון רויאל
יש לו את זה. עמרי כהן, שף מסעדת west side, מלון רויאל ביץ' תל אביב. צילום: אנטולי מיכאלוב מסעדת west side מלון רויאל ביץ' תל אביב
מרק פטריות שיטאקי, ארטישוק ירושלמי וברווז עם פרזנטציה. צילום: אנטולי מיכאלוב בין המנות העיקריות בתפריט תמצאו מנה מצוינת של פילה בקר, כרוב צלוי (שעתיים), רוטב פורט, מח עצם וקראמבל לחם שום (185 שקל למנה) וגם נתח אנטריקוט מוגש לפי משקל עם תפוחי אדמה מטוגנים וירקות (55 שקל ל-100 גרם). לאוהבי צלעות טלה, יש אותם מוגשים עם בצל ממולא טלה פריקי ונענע, טחינה הר ברכה, ציר טלה ועגבניות (210 שקל למנה). אם נשאר לכם מקום אחרי כל הראשונות והעיקריות, מומלץ לחלוק לפחות מנה מתוקה אחת. על קינוחי הפרווה המפתיעים המוגשים במסעדה אחראית הקונדיטורית ענת אלון. אחת המנות המפתיעות קרויה "סנט הונורה גוצ'ולה". קרי: פחזניות מקורמלות, קרם פטיסייר לוז, שאנטילי, פיננסייר וגלידת נוצ'לה. בשורה התחתונה: מסעדה מומלצת גם אם אתם לא מאוכלי הכשר. שעות פתיחה: א'-ה' בין השעות 19:00-24:00. טווח מחירים: החל מ-18 שקלים למנה ראשונה והחל מ-110 שקל למנה עיקרית. מהים לצלחת. צילום: אנטולי מיכאלוב הכותבת היתה אורחת West Side
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}