פייסטה: אייר אירופה משדרגת
חברת התעופה תגיש החל מהחודש בטיסותיה לאמריקה הלטינית לנוסעי מחלקת עסקים תפריט ארוחות של השף הספרדי מרטין ברסטגי, המעוטר בכוכבי מישלן, זאת כחלק מתכנית החברה החוגגת 30 שנה להיווסדה
צילום: יח"צ
אייר אירופה, המיוצגת בישראל על ידי טל תעופה, חוגגת 30 שנה להיווסדה והנוסעים מרוויחים. כחלק מתכניות הצמיחה וההתרחבות של החברה, החל מהחודש תשדרג את הארוחות המוגשות לנוסעי מחלקת העסקים ותגיש ארוחות של השף מרטין ברסטגי, שבבעלותו שתי מסעדות בברצלונה עם שלושה כוכבי מישלן כל אחת, ומסעדה נוספת בעלת שני כוכבי מישלן. התפריט יכלול בין היתר גספצ'ו ירקות מחבל הבסקים, דג בקונפי של צלופח מעושן, מרק עם בשר מעושן, לזניה עם אנשובי, מרק מולים עם זעפרן ועוד - כל המנות יופיעו בתפריט עם חתימתו של השף.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}