רגע לפני החג: המתכון הסודי של השף הראשי של מלון קראון פלזה ת״א להכנת עוגת דבש
השף הראשי של מלון קראון פלזה תל אביב פירגן לנו עם המתכון המיוחד שלו לעוגת הדבש שוקולד שלו. שנה טובה
צילום: Shutterstock
רגע לפני ראש השנה וחגי תשרי, ביקשנו מקובי אביטן - השף הראשי של מלון קראון פלזה תל אביב את המתכון לעוגת הדבש שוקולד שלו. 2 תבניות אינגליש קייק מצרכים: 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח 2 כפות (20 ג’) קקאו 1/2 כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה 3 ביצים 3/4 כוס (150 ג’) סוכר 1 כוס (340 ג’) דבש 3/4 כוס (150 ג’) שמן 1 כוס (240 מ”ל) תה חזק ופושר אופן הכנה: -מערבבים את כל החומרים בקערה (קודם את הביצים, אח”כ סוכר ושמן. לאחר מכן מוספים את הדבש והתה ובסוף את השאר) -אופים בתנור שחומם ל- 170 מעלות במשך 30-35 דקות. להפעיל טיימר (30 דק’) מומלץ לעטוף את העוגה בניילון נצמד מיד עם הוצאתה מהתנור (לשמירה על הלחות). שנה טובה. צילום:באדיבות רשת קראון פלזה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}