"שמו בשמיים"
אחרי אביב משה ומאיר אדוני, הפעם שיתוף פעולה מתוק במיוחד נרקם בין חברת התעופה יונייטד איירליינס למיקי שמו, במסגרתו, החל מה-1 בדצמבר יוגשו מנות אחרונות של הקונדיטור עבור נוסעי מחלקת ה-BusinessFirst, ביניהן: טארט שוקולד, מקרון גבינה, טארט לימון ועוד
אבי פרידמן
"יונייטד איירליינס" מצרפת לצוות הקולינרי המייעץ של החברה בישראל כוכב חדש- החל מה-1 בדצמבר, ייהנו נוסעי מחלקת ה-BusinessFirst ממנות אחרונות פרי יצירתו של הקונדיטור מיקי שמו, מבעלי רשת "קונדיטוריית שמו". מי שנמצאים כבר בצוות מזה מספר שנים הם השפים אביב משה ומאיר אדוני, שאמונים על החלפת התפריטים בטיסות בסבבים של אחת לרבעון. הפעם הרכיב שמו שבע מנות אחרונות, שיוגשו כאמור לנוסעי המחלקה הנ"ל בקווים הישירים של החברה לניו יורק ולסן פרנסיסקו במהלך כל השנה, ואשר יתחלפו בסבבים של אחת לרבעון. שמו ציין כי הרכבת המנות נעשתה תוך שימת דגש על חומרי גלם טריים ועל שילוב של טעמים המותאמים לכל חיך. לדברי אבי פרידמן, מנכ"ל יונייטד איירליינס בישראל: "שותפות קולינרית זו הינה בת יותר מ-10 שנים והיא הטביעה את חותמה על רמת התפריטים הגבוהה מחד ועל ציפיותיהם של הנוסעים מאידך. האתגר שניצב בפנינו היה כיצד ליישב ציפיות אלה עם הרצון ליצור תפריט חדשני גם של מנות אחרונות, שהוא יותר מגביל ממסעדה". מיקי שמו אמר: "לכבוד הוא לי. אמרתי בעבר ואגיד שוב- השילוב מהווה עבורי אתגר גדול. מאוד חשוב עבורי הקשר הישיר עם אבי, ושיהיה לנו בהצלחה." אלו המנות שיוגשו עליהן חתום מיקי שמו: טארט שוקולד: קארה שוקולד המכיל שלושה מרקמים: קראנץ פרלינה, קרם נימוח וביסקוויט רך. טארט תפוחים וקרמבלס: טארט תפוחים מוקפצים וקרמבלס שקדים. מקרון גבינה: עוגיית שקדים אוורירית במילוי קרם גבינה. גבינה שטרוייזל אפויה: קוביות גבינה ביתיות. ברוקלין שוקולד לבן: ניו יורק cheese בראייה מחודשת טארט לימון: טארט לימוני וחמצמץ עם קרם וריח הדרי בשילוב מרנג איטלקי. טארט פירות טריים: טארט אישי וחגיגי עם קרם וניל ופירות העונה.
ממבחר המנות האחרונות. מיקי שמו ליונייטד איירליינס. צילום: תמר מצפי
ממבחר המנות האחרונות. מיקי שמו ליונייטד איירליינס. צילום: תמר מצפי
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}