תפריט "מישלן" במחלקת העסקים של בריסל איירליינס
נוסעי חברת בריסל איירליינס אשר יטוסו במחלקת העסקים לאפריקה, ארה"ב, קנדה או הודו, בששת החודשים הבאים, ייהנו מפרי יצירתו השף ברט מיוויס ממסעדת "סלאגמולן" -Slagmolen המעוטרת בשני כוכבי מישלן. התפריט יתחלף מידי חודש, בחודשים יולי-דצמבר
תפריט מישלן לנוסע מחלקות העסקים של בריסל איירליינס. התמונה מטוס החברה מעוצב בדמותו של גיבור הילדים טינטין
חידוש קולינארי בחברת התעופה בריסל איירליינס. נוסעי החברה אשר יטוסו במחלקת העסקים שלחברת התעופה מקבוצת לופטהנזה, לאפריקה, ארה"ב, קנדה או הודו, בששת החודשים הבאים, ייהנו מארוחות פרי יצירתו של השף עטור כוכבי מישלן ברט מיוויס (Bert Meewis) ממסעדת סלאגמולן (Slagmolen, http://slagmolen.be/en/default.aspx), המעוטרת בשני כוכבי מישלן. התפריט יתחלף מידי חודש, בחודשים יולי-דצמבר. מיוויס הינו השף התשיעי עטור כוכבי מישלן המייצר את התפריטים עבור חברת בריסל איירליינס המבקשת להציג את הטוב ביותר של בלגיה לשאר העולם. ביחד עם רעייתו קארלין ליברכט (Karlijn Libbrecht) ברט הוא הבעלים של מסעדת Slagmolen עטורת 2 כוכבי מישלן, המגישה מנות מטבח קלאסיות עם טוויסט מודרני. יצירותיו הקולינריות של ברט מתבססות על עונתיות, ולתפריט הראשון, שיוגש במטוס בריסל איירליינס, יהיו טעמי קיץ והוא יכלול, בין השאר, מנה של סלמון מעושן עם צלפים ודג קוד ברוטב יין לבן. "שיתוף הפעולה עם בריסל איירליינס היווה עבורי אתגר מלהיב. הכנת המתכונים לא הייתה קלה מאחר ובישול עבור חברת תעופה הוא שונה לחלוטין מהבישול אצלנו במטבח, אבל זה הפך לחוויה מרתקת ומקצועית עבורנו." מסר שף ברט מיוויס.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}