תל אביב 25°c
ניו יורק 28°c
לונדון 18°c
פריז 19°c
ברלין 19°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

וירג'ין אטלנטיק מחדשת: קו יומי מלונדון לטורונטו

רשת הקווים של חברת התעופה הבריטית מתרחבת ותפעיל קו יומי בין בירת הממלכה לעיר הגדולה ביותר בקנדה. הקו ייפתח בסוף מרץ 2025 ורכישת הכרטיסים תתאפשר כבר מהשבוע הבא

צילום: Shutterstock צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

וירג'ין אטלנטיק מרחיבה את רשת הקווים לצפון אמריקה. חברת התעופה הבריטית, אשר חתמה בשבוע שעבר על הסכם שיתוף פעולה עם אל על ועם החברה הסעודית בכנס יאטא בדובאי, מודיעה על פתיחת הקו החדש לקנדה בשנה הבאה.

מנהלת המחלקה הבינלאומית של וירג'ין אטלנטיק לאזורי אפריקה, במזרח התיכון ואסיה – פסיפיק, ליזל גריקה, הודיעה אתמול (ב' 10.6) על השקת הקו היומי החדש מלונדון לטורונטו. הקו ייפתח ב--30 במרץ 2025. מכירת הכרטיסים תחל כבר בשבוע הבא, ב-19 ביוני.

גריקה כתבה כי "אם אתם נוסעים למטרות עסקים, מתאחדים עם יקיריכם או יוצאים להרפתקה חדשה, וירג'ין אטלנטיק כאן כדי להפוך את המסע שלכם לבלתי נשכח - כמו תמיד בשיתוף פעולה עם דלתא איירליינס ואייר פראנס -KLM ", איתם וירג'ין אטלנטיק משתפת פעולה בקווים הטרנסאטלנטיים.

כזכור, וירג'ין אטלנטיק עצרה את הפעילות לתל אביב עם תחילת המלחמה אך היא צפויה לחזור ולהפעיל את הקו בספטמבר.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: וירג'ין אטלנטיקטורונטוקנדה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: