תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 17°c
פריז 17°c
ברלין 15°c
אתונה 27°c
לרנקה 27°c
דווחו לנו
אא

ישראייר: גידול בכמות הנוסעים בחודש מרץ

חברת התעופה רשמה גידול של 28.5% נוסעים בחודש מרץ לעומת אשתקד. גיל סתיו: "אנו נערכים לקלוט השנה שני מטוסים נוספים ובכך לתפעל יחד עם המטוסים שחכרנו 10 מטוסים לחו"ל ובארץ במהלך עונת התיירות"

צילום: Shutterstock צילום: Shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברת ישראייר רשמה גידול של 28.5% בכמות הנוסעים הטסים לחו"ל בחודש מרץ לעומת אשתקד. בחודש האחרון טסו עם החברה 39 אלף נוסעים לעומת כ- 30 אלף נוסעים אשתקד. בישראייר מציינים כי אחוז הגידול של החברה גדל יותר מאחוז מהגידול הכללי בנתב"ג שעמד על כ- 25%. גם בטיסות הפנים ארציות רשמה החברה גידול של מעל ל- 32% לעומת אשתקד.

גיל סתיו, סמנכ"ל השיווק והמכירות של החברה: "היום הראשון של חופשת הפסח יחד עם ההיצע של היעדים החדשים כגון: באקו, טנריף ובאטומי יחד עם שמירה על היעדים הקיימים עזר לייצר את הגידול בחודש מרס". והוסיף: "אנו נערכים לקלוט השנה שני מטוסים נוספים ובכך לתפעל יחד עם המטוסים שחכרנו 10 מטוסים לחו"ל ובארץ במהלך עונת התיירות".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופהמבזקיםישראיירכלליגיל סתיו

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: